Takläggare Huddinge

TAKLÄGGARE HUDDINGE

ENSKEDE TAK AB | TAKLÄGGARE I HUDDINGE

Söker du efter Takläggare Huddinge?

När du behöver lägga om ditt tak utför Enskede Tak ett noggrant arbete av takrenoveringar för fastigheter i hela Stockholm.
Vi erbjuder papptak, tegeltak och plåttak med material av hög kvalitet och säkerhet.

Välkommen att kontakta oss på Enskedetak.se!

Om oss på Enskede Tak AB

När du bestämmer dig för att investera i ett nytt tak hjälper vi dig samtidigt att framställa ett resultat som går i hand med dina visioner. Enskede Tak består idag av fem skickliga takläggare som tillsammans också har producerat tak i stora kvantiteter för en mängd olika kunder.

Med vår breda kompetens som grund levererar vi alltid utförliga takarbeten oavsett om du önskar att renovera stora eller små ytor. Enskede Tak samarbetar i dagsläget med partners och leverantörer som XL Bygg, Liwa Gruppen,
Brandskyddsföreningen, Tätskiktsgarantier, Trebolit samt Bevego.

Det är viktigt för oss att erbjuda god service för våra uppdragsgivare, likaväl har vi alltid  som mål att skapa det optimala slutresultatet för din byggnad. Under din framtida renovering får du således tillgång till ett sortiment av diverse högkvalitativa takmaterial som appliceras efter dina önskemål. Vilket gör att slutsatsen blir att vi lämnar efter nöjda kunder.

När du behöver hjälp av en Takläggare i Huddinge finns vi tillgängliga för att
assistera dig genom hela processen.

Är du i behov av ett nytt tak?

Att ha ett funktionellt tak över huvudet är en viktig faktor för att uppfylla ett trivsamt och tryggt hem. Likaväl de fördelaktiga meriterna som tillkommer med ett fungerande tak, därför vill vi betona vikten av att det existerar
både säkerhet och yttre estetiska villkor. Våra takläggare är utbildade och certifierade för att uppfylla de krav som förutsätter att du som kund får tillgång till ett fulländat tak.

PAPPTAK

TEGELTAK

PLÅTTAK

SÄKERHET

TAKLÄGGARE HUDDINGE

Våra tjänster

Våra tjänster inkluderar alltid takläggning baserat på dina önskemål. Således erbjuder vårt sortiment olika valmöjligheter. Följaktligen gör att vi kan anpassa ditt tak efter behov och preferenser. Likaväl om du har funderingar på vilket tak som passar dig bäst? Således ger vi dig gärna rekommendationer på lämpliga produkter och konstruktioner för att uppfylla takets längsta potentiella livslängd. Nedan listar vi de olika takformer vårt utbud presenterar.

 

Papptak

 Letar du efter lönsamma alternativ till din takrenovering? Hos oss hittar du  kostnadseffektiva papptak för låglutande tak. Vi monterar papptak som passar utmärkt för låglutande tak och för den som önskar kostnadseffektiva lösningar.

 

Tegeltak

Valmöjligheter ger en en enhetlig men unik exteriör. Likaväl när du ska byta tak ser vi ett stort värde i att skapa enhetliga exteriörer – Hos oss får du dessutom möjlighet att välja tegelpannor efter det aktuella huset.

 

Säkerhet

Vi monterar takskyddsprodukter, vilket gör att risken för olyckor minskar genom att säkerställa ditt tak. Vi på Enskede Tak monterar takskyddsprodukter som uppfyller kraven för din säkerhet.

 

Plåttak

 Plåt är ett varaktigt material som dessutom är lätt att underhålla – Vi säljer plåttak som även lämpar sig för de flesta hustyper.

 

Om du önskar anlita en Takläggare Huddinge finns vi alltid närvarande för att svara på dina frågor och funderingar. Tveka inte att kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss!